• انتشار: 1400/04/09 - 17:15
  • تعداد بازدید: 1853
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون وزیر در شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی استان مازندران تشریح کرد؛

۵ اقدام اساسی آموزش و پرورش استثنایی در حوزه نیروی انسانی

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی استان مازندران به تشریح ۵ اقدام اساسی آموزش و پرورش استثنایی در حوزه نیروی انسانی پرداخت.

4757.mp3 ۵ اقدام اساسی آموزش و پرورش استثنایی در حوزه نیروی انسانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در این نشست با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات آموزش و پرورش استثنایی است گفت: اولین اقدام اساسی در حوزه نیروی انسانی تصویب ورود سالانه ده درصد از استخدامی های آموزش و پرورش به آموزش و پرورش استثنایی در شورای سازمان بود که با این مصوبه مشکل نیروی انسانی در استثنایی به مرور مرتفع خواهد شد.

معاون وزیر  در ادامه با اشاره به سختی کار معلمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: معلمان شاغل در آموزش و پرورش استثنایی قبل از قانون خدمات کشوری حداقل از ۵۰ درصد  امتیازات بیشتر برخوردار بودند که بر اساس این قانون این ۵۰ درصد حذف شد.
وی افزود: بعد از تصویب قانون جامع خدمات کشوری برخی سازمان ها مثل سازمان زندان ها از این قانون مستثنی شدند و دومین  قدم اساسی در حوزه نیروی انسانی طرح این موضوع از  طریق  وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور استخدامی به دولت بود که در حال حاضر لایحه در کمیسیون اجتماعی دولت در حال بررسی است و پس از تصویب در دولت این لایحه به مجلس ارائه خواهد شد.
حسینی سومین اقدام اساسی را اختصاص ردیف استخدامی مستقل  آموزش و پرورش استثنایی دانست و گفت: علاوه بر ردیف استخدامی مستقل در آزمون های استخدامی، برای نیروهای متقاضی ورود به آموزش و پرورش استثنایی آزمون مستقل هم برگزار خواهد شد.
حسینی با اشاره به مشکلات صدور احکام و ابلاغ نیروهای آموزش و پرورش استثنایی گفت: یکی از اقدامات اساسی انجام شده تصویب ضوابط  درجه بندی مدارس استثنایی از طرف سازمان امور استخدامی و اداری بود که به زودی این ضوابط به ادارت ابلاغ می شود و بخشی از مشکلات صدور ابلاغ و اختصاص نیرو به مدارس استثنایی مرتفع میشود.
 معاون وزیر با اشاره به مشکلات نیروهای توانبخشی گفت: پنجمین اقدام اساسی تصویب قرار گرفتن نیروهای توانبخشی در ردیف شغلی معلمین بود که با این مصوبه برخی مصوبات نیروهای توانبخشی نظیر رتبه بندی حل خواهد شد.

حسینی با بیان مصوبات آخرین نشست شورای سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی که با حضور وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد گفت: در این نشست تشکیل شورایی برای بررسی افزایش گروه‌های تحت پوشش، تشکیل شورای فراگیر سازی آموزش‌وپرورش و تشکیل شورای هماهنگی و پشتیبانی توسعه آموزش‌وپرورش استثنایی استان‎ها به تصویب رسید.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی سه گروه کودکان و دانش‎آموزان با اختلال طیف اتیسم، گروه نارسایی کمبود توجه و بیش‌فعالی و گروه آسیب‎های گفتار و زبان به ۷ گروه موجود اضافه خواهند شد.
حسینی با اشاره به مشکل سنوات ارفاقی نیروهای تامین اجتماعی گفت:  ۵ هزار نفر از پرسنل آموزش و پرورش استثنایی از صندوق بازنشستگی کشوری به صندوق تامین اجتماعی  تغییر صندوق داده اند  و سازمان تامین اجتماعی علاوه بر دریافت بیمه تامین اجتماعی برای این دسته از همکاران در زمان بازنشستگی و اعمال سنوات ارفاقی پنج سال حقوق هم تقاضا دارد.

وی گفت: این میزان برای هر یک از همکاران نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان می شود که با روح سنوات ارفاقی که در اساسنامه سازمان آموزش و پرورش استثنایی آمده است سازگاری ندارد.
وی افزود: با پیگیری های به عمل آمده از سوی معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری و در نشست های مشترک با سازمان تامین اجتماعی راه حلی برای رفع این مشکل پیدا شده است و به زودی این مشکل هم مرتفع خواهد شد.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4757
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید